Lütfen bekleyin..



Şiddete karşı ortak tepki!

18 Ocak 2021, 16:49 - Okunma: 940

Batman’da bulunan 10 siyasi parti İl Başkanı ortak basın açıklaması yaparak Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, KRT TV programcısı Afşin Hatipoğlu ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’na yönelik gerçekleştirilen saldırılara tepki gösterdi. Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığında bir araya gelen CHP, İyi Parti, HDP, Sadet Parti, Gelecek Partisi,

Yeniden Refah Parti, Doğruyol Parti, Doğru Parti Genel Başkan yardımcısı, Demokrat Parti ve Genç Parti il başkanları ile parti temsilcileri ortak basın açıklaması yaptı. Ortak basın açıklamasında, “Kaba kuvveti siyasete yön vermenin yeni bir yolu olarak görenler, genel itibariyle siyasetin kaynağının hukuk, demokrasi ve özgürlük olduğunu unutmuşlardır. Yaşanan son kalleşçe saldırılarla birlikte siyaset kurumlarının korkutulması, Türkiye’nin karanlığa gömülmesi ve özgürlüğün kısıtlanması hedefleniyorsa; aziz milletimizin bu safsatalara karşı hiç bir zaman izin vermediğini ve vermeyeceğini buradan hatırlatmak istiyoruz. Kalleşçe yapılan bu saldırılara karşı ortak tepki gösteren siyasi partiler olarak bizler; insanlarımızın birlikte ve kardeşçe bir arada yaşama hakkını savunuyoruz. Bu vesileyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendilerine acil şifalar diliyoruz” denildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=