Lütfen bekleyin..



Kangül, Beşiri Ak Parti ilçe başkanlığı adaylığını açıkladı

13 Temmuz 2017, 22:22 - Okunma: 4125

Abdulhakim Kangül, her köyü ve ilçedeki büyük aileleri temsilen yaklaşık 200 kişinin katıldığı programda Ak Parti Beşiri İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.Ekonomist, eğitimci ve yazar olan, ayrıca 3 dil bilen Abdulhakim Kangül, 7 Haziran sürecinde Batman Ak Parti Milletvekili aday adayı olmuştu. Kangül önceki gün Beşirinin ileri gelenlerinin de katıldığı yemekli programla kendi ilçesi olan Beşiri'de Ak Parti ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Şirin Usta’da bir araya gelen davetlileri kapıda karşılayan Kangün katılımlarından dolayı tüm aile büyüklerine teşekkür etti.

“NİYET HAYIRLI, AKIBET HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH”
Yemekli program sonunda bir konuşma yapan Abdulhakim Kangül, " Son 3 aydır  otuza yakın tüm Alikan köylerini gezdik,Beşiri merkezi gezdik,yüzlerce ziyaret ve istişare yaptık. Problemleri, sorunları ve çözüm yollarını görüştük. Çok verimli ve faydalı görüşmeler oldu. Büyüklerimizin tavsiyeleri, tespitleri yolumuzu aydınlattı, bize rehber oldu. Birlikte harika bir süreci devam ettirdik, ettirmekteyiz. Batman merkezdeki akraba, eş dostlarla da birçok kere istişareler yaptık. Bize olan sevgi ve ilgiyi gördük. Tüm ziyaret ve değerlendirmelerden sonra tüm büyük aileler ile  yemekte bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimiz vurgulandı, dualar edildi.”


ALİKAN AŞİRETİNİN İLERİ GELENLERİ BİR ARADAYDI
Yemek programında yaptığı konuşmanın devamında Kangül" Beşiri ilçesi  çok eski ve kıymetli bir ilçedir, lakin hak ettiği değeri almadığını görmekteyim, işsizlik, altyapı vb. konulara süratle eğileceğiz, sorunları birlikte istişare ederek çözeceğiz. Beşiri'yi bir aile olarak görecek, fakir fukaraya, garip gurabaya en üst seviyede aşk derecesinde hizmet edeceğiz. Az gelişmiş kadim ilçemize hizmet etmeyi ibadet olarak göreceğiz ... Adalet, liyakat ve sadakat temel kriterlerimiz olacak... Gayemiz Beşiri halkına hizmet etmek,onu maddi ve manevi olarak yüceltmektir. İlkelerimiz : Birlikte çok çalışarak Beşiri'yi  inşa ve ihya etme, gayretinde ,azminde,inancında ve kararlılığında olacağız. Ayrıca samimiyet ,adalet, takip, süreklilik, sistemli olmak, şeffaf olmak, adil olmak, mütevazi olmak, hizmet etmek, istişare, üretkenlik, imar, kalkınma, ilericilik, kucaklama, hoş görülü olma,empati yapma gibi başlıklar, ana ilkelerimiz olacaktır...” 


15 Temmuz Hain Fetö darbesinin yıldönümünde mesaj veren Kangül "Geçen sene bu vakitlerde FETO ve işbirlikçileri , 40 yıldır kurguladıkları senaryoyu icraata koydular. Milletimizin istiklaline, istikbaline  ve milletin milli iradesine en nameşru darbe teşebbüsünde bulundular. Lakin bu aziz millet, şer koalisyonunu bir gecede dağıtmayı başardı. Millet Anadolu Devrimini gerçekleştirerek diğer mazlum ve masum  milletlere de örnek olmayı başardı. Kendi halkına her türlü silahı doğrultmaktan çekinmeyen Fetullahçı Terör örgütünü lanetliyorum. 15 Temmuz şehitlerine rahmetler diliyorum,gazilerimize ve ailelerine sabırlar diliyorum... Bu darbeye teşebbüs edenlere en üst limitten cezaların verilmesini bekliyoruz...”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=