Lütfen bekleyin..



Eğitimci Bozkurt’tan Veli ve Öğrencilere uyarı

13 Ocak 2021, 16:15 - Okunma: 610

Uzman Eğitimci ve Final Dergisi Yazarı Ramazan Bozkurt, uzaktan eğitimin devam ettiği bu süreçte eğitimle ilgili veli ve öğrencilere önemli uyarılarda bulundu. Geçen yıl pandemi nedeniyle yapılamayan eğitim-öğretimde ciddi kayıplar yaşayan öğrencilerin, bu yıl da eğitimden henüz tam yararlanamamış olmasını

gelecek açısından büyük bir kaos olarak ifade eden Ramazan Bozkurt, “Bugün yapılamayan eğitim 5-10 yıl sonrası için olumsuz bir etki yaratacak ve maalesef ki, hepimiz bu telafisi imkansız sonuçları görünce durumu idrak edebileceğiz” dedi. Konu hakkında gazetemize detaylı açıklamalarda bulunan Final Dergisi Yazarı Ramazan Bozkurt, “Malumunuz pandemi sürecinde tüm Türkiye uzaktan eğitim sürecini yaşamaktadır. Uzaktan eğitim, her ne kadar yüz yüze eğitimin yerini tutmasa da bu mecburi sürecin çok ciddi faydalarının da olduğu bir gerçek. Bu zaman diliminde uzaktan eğitimi önemsemeyen öğrenciler, maalesef gelecekte ciddi sıkıntılar yaşayacak. Bilinmeli ki bu süreçte, ülkemizde ve şehrimizde uzaktan eğitimi ciddi ve disiplin içerisinde yapan kurumlar, öğrencilerini geleceğe taşıyacaktır.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=