Lütfen bekleyin..



Doğru Partili İçay;“Kadın girişimciler desteklenmeli, kooperatifçiliği önemsiyoruz”

10 Ocak 2021, 21:48 - Okunma: 1161

Doğru Parti'nin Kadın ve Aile Politikaları Genel Başkan Yardımcısı olan Diş Hekimi Nesrin Günel İçay.gazetemiz aracılığıyla Batman’lı kadınlara mesaj gönderdi. İçay yaptığı açıklamasında “ Doğru Parti'miz özellikle hanımlara ve gençlere önem vermektedir ve onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmayı planlamıştır.

Şu anda Doğru Parti yönetiminin her kademesinde, herbiri kendi alanında yetişmiş kadınlarımız görev yapmaktadır. Batmanlı kadın ve gençlerimizin Parti'mize ve bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Sorunları elbirliği ile aşacağız. Doğru Parti her yerde işsizliğin yok edilmesi, istihdamın artırılması, herkese fırsat eşitliğinin sağlanması ve herkesin kaynaklara eşit olarak erişebilmesini savunuyor. Doğru Parti Programı'nda kısa, orta ve uzun vadede kadınlarımız için yeni iş olanakları yaratılması ve kadın girişimcilerimizin de güçlü bir biçimde desteklenmesi planlanmıştır. Bu doğrultuda kadın kooperatifçiliğini çok önemsiyoruz. Batman İlimizde ekonomik hayatta kadınların aktif olduklarını ve kadın girişimcilerin başarılı çalışmalarını biliyoruz, destekliyor ve alkışlıyoruz.

Bunların çok daha geliştirilmesinin  ekonomik destekler sayesinde olacağının bilincindeyiz ve bunların sağlanması için çalışacağız. Doğru Parti'nin Batmanlı Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ferman Yüksel Bey'dir. Bölgenizle ilgili çalışmalarımızı onun bilgi ve desteği ile yürüteceğiz.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=