Lütfen bekleyin..



Final Okulları Gazetecileri ağırladı

10 Ocak 2021, 15:54 - Okunma: 679

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Final Eğitim Kurumları kentteki gazetecileri ağırladı. Batman Final Yaşam ve Başarı Kampusunda bir araya gelen basın mensuplarına ev sahipliği yapan Batman Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Final Eğitim Kurumları Bölge Müdürü Ramazan Bozkurt, amaçlarının gazetecilere

 farklı bir gün yaşatıp kaynaşma ve dayanışmalarını sağlamak olduğunu belirtti.  Okulun bahçesinde açık alanda basın mensupları için organize edilen etkinlikte söz alan Bozkurt, gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu belirtti. Günün 24 saati haber koşuşturan gazetecilerin sınırlı bir sosyal hayat ve kısıtlı imkanlarla çalıştıklarını belirterek “Final ailesi olarak basın mensupları arkadaşlarımızın farklı, dinlenebilecekler, bir ortam oluşturmak istedik. Önemli bir kamusal görev ifa eden tüm arkadaşlarımızın günlerini kutluyoruz” dedi. Etkinliğe Basın Konseyi başkanı Ercan Arslan, Medya Mensupları Cemiyeti Başkanı Salih Özcan, Kentteki basın emekçileri ile gazeteciler katıldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=