Lütfen bekleyin..



Çocuklar için hazırlanan ‘Hediye Karavanı" Batman’da

05 Ocak 2021, 15:50 - Okunma: 468

İçişleri Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki çocuklar için hazırlanan Hediye Karavanı Batman’a gelerek çocuklara eğitici oyunlar dağıtımı etkinliği gerçekleştirildi.Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Güneykent Mahallesinde yeni hizmete giren binası bahçesinde

düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Tuğba Polat, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ümit Çiçek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan, Proje Koordinatörü Tuba Baylan, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.
ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCİ OYUNLAR
Çocuklara ücretsiz olarak kutu oyunları ve oyuncakların dağıtıldığı etkinlikte konuşan Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Proje Koordinatörü Tuba Baylan, “ Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu olarak İçişleri Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın işbirliği ile hazırladığımız batıdan doğuya doğru uzanan kardeşlik karavanının 12’nci durağı olarak Batmanda bulunuyoruz. Burada çocuklarımıza pandemi döneminde aileleri ile birlikte eğlenceli ve eğitici vakit geçirebilecekleri dokuz taş, üç taş, parmak maç, dama, mangala ve satranç gibi oyunlarımızı içeren hediyeler ile buluşturacağız ” dedi. Vali Yardımcısı Tuğba Polat, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yürütülen bu anlamlı ve güzel projeden dolayı emeği geçenleri kutlayarak, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi. Hediye Karavanı, ilimizden sonra Mardin ve Diyarbakır'da yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara oyuncaklar dağıtmak üzere yola çıktı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=