Lütfen bekleyin..



‘Hayvan Hakları için çırpınıyorlar’

04 Ocak 2021, 19:46 - Okunma: 1109

Batman’da hayvan hakları bilincinin gelişmesi için duyarlı bazı sivil toplum örgütlerinin mücadelesi halk tarafından takdir görüyor. Batman’da yıllardır çevre ve hayvan hakları konusunda etkin mücadele veren Batman Çevre Gönüllüleri Derneği’nin yanı sıra sosyal konulardaki duyarlılıklarıyla tanınan Bir Kalp Bin Umut Platformu, Batman Barosu Hayvan Hakları Komisyonu,

Sahipsiz Hayvanlar Derneği ile işbirliği yaparak örnek bir çalışma ile takdir topladı. Geçtiğimiz günlerde Batman Barosu Hayvan Hakları Komisyonu üyeleri, Beşiri Yarı Açık Cezaevi önünde soğuktan ölen yavru köpekleri görüntülediler. 
BEŞİRİ BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR
Üç yavrusunu soğuktan kaybeden anne köpek ve sağ kalan 7 yavru için harekete geçen ve ortak bir çalışmaya imza atan Batman Barosu Hayvan Hakları Komisyonu, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, Sahipsiz Hayvanlar Derneği ve Bir Kalp Bin Umut Platformu yöneticileri, istişarelerde bulunarak Beşiri Belediyesi’nden yardım istediler. Beşiri Belediye yöneticileri, hayvan hakları savunucularının taleplerine olumlu yanıt verip, anne ve yavru köpekler için barınak yaptılar. Cezaevi görevlileri ile lojman sakinlerinin beslediği anne ve yavru köpeklerin hayatları kurtarılırken, örnek davranış sosyal medyada takdirle karşılandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=