Lütfen bekleyin..



Vali Şahin; “2021 huzur ve sağlıklı bir yıl olsun”

03 Ocak 2021, 13:45 - Okunma: 837

Vali Hulusi Şahin, yeni yılın ilk saatlerinde vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için kamu hizmeti ifa eden kamu personelini görevleri başında ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Vali Şahin ziyaretlerinde yeni yılın hizmet yılı olacağını belirterek Batman’ın modern, huzurlu ve önü açık bir şehir olduğunu belirtti. Vali Hulusi Şahin ilk olarak Bekirhan Jandarma Karakolunu

ve Bıçakçı uygulama noktasında görev yapan askerleri ziyaret ederek yeni yılını kutladı ve yürütülen asayiş uygulamaları hakkında bilgi aldı. Burada askerlere hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Şahin, 2020 yılının Covid-19 ile mücadele etmekle geçtiğini, 2021 yılının bu salgının bittiği sağlıklı bir yıl olması temennisinde bulundu. 2020 yılının terörle mücadelede önemli bir yıl olduğunun altını çizen Vali Şahin bu terör belasını gündemimizde çıkarmak için güvenlik birimlerimizin kararlılıkla mücadele ettiklerinin vurguladı.


BATMAN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ ZİYARETİ
Karakol ziyaretlerinin ardından Batman Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ni ziyaret eden Valimiz, sağlık personelinin ve acil sağlık hizmeti alan vatandaşların yeni yılını kutlayarak, tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar diledi. 
ŞEHİT HASAN GÜL POLİS MERKEZİ ZİYARETİ
Son olarak Şehit Hasan Gül Polis Merkezi'nde görev yapan polis memurlarını ziyaret eden Vali Şahin, emniyet personelinin yeni yılını kutladı, yürütülen asayiş uygulamalarına ilişkin yetkililerden bilgi aldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=