Lütfen bekleyin..



Hayırsever iş insanı Ahmet Dinç dualarla anıldı

03 Ocak 2021, 13:45 - Okunma: 3346

3 yıl önce Kamerun’da iş seyahati sırasında yaşadığı talihsiz trafik kazası sonucu hayatını kaybeden hayırsever iş insanı Ahmet Dinç için Medrese bahçesinde mevlidi şerif okunurken, kurucusu olduğu Özel Batman Yaşam Hastanesinde fotoğrafının yer aldığı stant ise karanfillerle donatılarak anıldı. Vatandaşlar tarafından dualar edildi, Yasin’i şerifler okundu.

MEVLİDİ ŞERİF VE KURANI KERİM OKUNDU
Merhum Ahmet Dinç kente kazandırdığı yatırımlar ve binlerce insana aş iş sağlayarak bunun yanında yardımlaşmaya verdiği önemle gönüllerde taht kurmuştu. Hayırsever Ahmet Dinç Batman için bir değer olarak her zaman görüldü. Aradan geçen 3 yıla rağmen yaptığı iyilikler, mertliği ve cana yakınlığıyla halen anılan Ahmet Dinç için Ailesi, yakınları ve dostları bir araya gelerek Mevlidi şerif okuttular. Açık alanda ve sosyal mesafe kurallarına uyularak okunan Mevlidi Şerif’in yanısıra din görevlileri tarafından ilahiler, Kuranı kerim ve kasideler okundu.

Daha sonra İpragaz aile mezarlığına geçen Dinç ailesi ve dostları Merhum Ahmet Dinç ve babası hacı Tahir Dinç’in mezarına karanfil bırakırken, Yasini şerif okunarak dualar okundu. Merhum Ahmet Dinç’in kardeşleri İbrahim Dinç, Abdulhakim Dinç, Selman Dinç, Amcaoğlu Mehmet Dinç ve çok sayıda aile üyesi ve dostlarının katıldığı

Mevlidi Şerif ve mezar ziyaretinin ardından açıklama yapan Dinç grup yönetim kurulu başkanı Selman Dinç çok sevdikleri kıymetli ağabeylerinin yolunda, yardımlaşma, kardeşlik ve vefa ilkesiyle  ilerlemeye devam edeceklerini belirterek ilk günkü acıyı yüreklerinde hissettiklerini, hayır dualarını esirgemeyen tüm Batman’lı hemşerilerine , dostlarına teşekkür etti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Sefa demir
1228 gün önce
Yiğit ölür namı kalır biz razıyız ALLAHta razıolsun. Rabbim mekanını cennet etsin insallah
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=