Lütfen bekleyin..



Pandemi’den önce kaçak doğalgaz öldürecek

28 Aralık 2020, 14:04 - Okunma: 915

Alınan bilgilere göre Batman genelinde Kaçak doğalgaz kullanımının %7 oranında olduğu belirtildi. Kaçak Doğalgaz kullanımının çok tehlikeli olduğuna dikkat çeken uzmanlar adeta bir saatli bomba niteliğinde olan Kaçak doğalgaz’dan uzak durulması tavsiyesinde bulundular. KAÇAK DOĞALGAZ’DAN UZAK DURUN! Batman’da artan ihbarlar nedeniyle Aksa doğalgaz tarafında

kontroller sıkılaştırıldı. Kaçak kontrol Ekip sayısı artırıldı. Kış sezonunda doğalgaz kullanım ihtiyacının artması nedeniyle basınç oranı ve kaçak sızıntı olması durumunda büyük tehlikeler doğuracak olan Kaçak kullanımı nedeniyle 200’e yakın abone hakkında yasal işlem yapıldığı ve cezalar verildiği belirtildi. Kaçak doğalgaz nitelikli hırsızlık suçlamasına giriyor.  
Doğalgaz arzının geçtiğimiz yıllarda sağlandığı Batman’da kaçak doğalgaz kullanımında ciddi artış tespit edilirken, iç tesisatta proje dışı tadilat, sayaca müdahale gibi durumların can ve mal güvenliği için tehlike yaratırken, ayrıca kaçak doğal gaz kullananların ciddi maddi cezalara muhatap olabilecekleri uyarısı yapıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=