Lütfen bekleyin..



Kızılay Merkez Depo İçin Arsa Tahsis Edildi

27 Aralık 2020, 14:00 - Okunma: 699

Belediye Milli Eğitim ve Türk Kızılay Batman Şubesinin işbirliği ile İlimiz merkezde eğitim-öğretim faaliyeti yürütün okulların ihata duvarlarını boyamak ve eğitim yuvalarını güzelleştirmek amacıyla yürütülen ‘Okul Yolu, İrfan Yolu Projesi’nin tanıtımında konuşan Vali Hulusi Şahin Batman Kızılay’a 15 dönümlük arsa tahsis edildiğini ve burada Kızılay’ın bölgeye hitap edecek bir bölge deposu kurulacağını sözlerine ekledi.

Programda Vali Şahin Okul Yolu, İrfan Yolu Projesi’nin detaylarını da paylaştı.
Yaklaşık 80 okulun duvarlarının boyandığı projenin tanıtım toplantısında konuşan Vali Şahin “Okul Yolu, İrfan Yolu Projesi sayesinde okullarımız güzel bir görüntüye kavuştu. Okulların duvarlarına yazılan yazılar ve okul bölgelerinde kötü görüntü teşkil eden ihata duvarları, Belediyemizin ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle Kızılay gönüllüleri tarafından boyandı. Okulların duvarları; Kızılay’ın o kızıl hilali, çok güzel figürler ve kamu spotlarıyla süslendi. Bu konuda bazı kadınlarımız ve gençlerimiz de sivil inisiyatif alarak kendi mahallerinde benzeri faaliyetler yapıyorlar. Biz onları da destekliyoruz. Böylece Batman’da bir sokak sanatı da filizlenmiş oldu. Şehre bir ruh ve güzellik vermeye çalışıyoruz. Güzellik aslında detayda, detaylarla uğraştığınız zaman ortaya çıkan ürün de güzel oluyor. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”  diye konuştu. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=