Lütfen bekleyin..



BATSO’DAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE TABLET YARDIMI

25 Aralık 2020, 14:45 - Okunma: 962

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir DEMİR, Milli Eğitim Müdürlüğüyle “Eğitime Destek Protokolü’ne” imza attı.Devam etmekte olan Corona virüsü salgını nedeniyle eğitim sistemi de olumsuz etkilenmiştir. Pandemi sürecinde salgının yayılımını azaltmak için eğitimi uzaktan sürdüren Milli Eğitim Bakanlığı, EBA adı verilen uzaktan eğitim sistemi kurarak öğrencilere bu sistem üzerinden

online dersler veriyor fakat bir çok öğrenci maddi olanaksızlıktan ötürü EBA’da online derslere katılamamaktadır. Bunun üzerine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği üzerine, Batman Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında yapılan Eğitime Destek Protokolü kapsamında öğrencilerin eğitimden uzak kalmamaları için Batman Milli Eğitim Müdürlüğüne tablet yardımında bulunuldu. Eğitime her yıl destek veren Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir DEMİR; ‘Öğrenciler geleceğin aydınlık yüzleridir, onların yüzünü güldürmekte bizlerin görevidir. Bu süreçte olumsuz etkilenen eğitim sistemi için hep birlikte gereken desteği sağlayacağız.’ dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=