Lütfen bekleyin..



Gazetemize ziyaretler sürüyor

24 Aralık 2020, 15:17 - Okunma: 1388

Gazetemizin 8. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemize ziyaretler devam etti. Basın yayın medya sektöründe 8 yıldır faaliyette olan Gazetemize Batman’dan bir çok kesimden kutlama mesajları ve ziyaretler gerçekleşti. 8. Kuruluş yıldönümü nedeniyle HÜDAPAR il başkanı Davut Şahin ve yönetim kurulu, Şoförler Odası Başkanı Reşit Yaşar ve Aydiş Group yönetim kurulu başkanı İş adamı Abdurrahman

AYDİŞ’te gazetemizi ziyaret ederek Gazete sahibimiz Nimet Dal’ın şahsında tüm çalışanlarımızı kutladılar. 
HÜDAPAR’DAN ZİYARET
HÜDAPAR il başkanı Davut Şahin ve beraberinde İl sekreteri Hamit Şimşek, Medya tanıtım başkanı Mehmet Şirin Turan’la birlikte gazetemizi Kevser iş merkezindeki ofisinde ziyaret ettiler. Geçtiğimiz ay yapılan İl kongresinde yeniden il başkanlığına seçilen Başkan Davut Şahin ve ekibini de kutlayan Gazete sahibimiz Nimet Dal ziyaretlerinden dolayı Başkan Şahin ve beraberindeki heyete teşekkür etti. İl Başkanı Davut Şahin’de gazetemizin 8. Kuruluş yılını kutlayarak yeni yayın döneminde başarılar diledi.   


ŞOFÖRLER ODASINDAN ZİYARET
Batman Şoförler Odası Başkanı Reşit Yaşar’da beraberinde oda çalışanlarıyla birlikte gazetemizi ziyaret ederek 8. Yayın yılı nedeniyle gazetemizi kutladı.Batman’da şoför camiası ve taksiciler için yaptığı başarılı çalışmalar ve kentin sevilen STK Başkanlarından olan Reşit Yaşar Batman’da Taksici esnafının Durak sorununun çözümü nedeniyle Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’e teşekkür ederek Oda olarak çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


İŞ ADAMI AYDİŞ’TEN ZİYARET
Batman’ın sevilen iş adamlarından kentin ilk müteahhitlerinden Aydiş Group yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aydiş gazetemizi ziyaret ederek 8. Yayın kuruluş yıldönümünü kutladı. İş Adamı Abdurrahman Aydiş ziyaretinde yaklaşan yeni 2021 yılının Tüm Ülkemize ve Batmanımıza sağlık, huzur, kardeşlik ve refah getirmesini dileyerek tüm Batmanlı hemşehrilerine selamlarını iletti. Batman’ın sevilen aile büyüklerinden olan Abdurrahman Aydiş’in ziyaretinden memnuniyetini dile getiren gazete sahibimiz Nimet Dal kendisine teşekkür etti.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=