Lütfen bekleyin..



Şehit Yasin Börü Ormanına Lavanta fidan dikimi

24 Aralık 2020, 15:14 - Okunma: 1031

Batman Üniversitesi tarafından Batı Raman Kampüsünde oluşturulan “Şehit Yasin Börü Ormanı”nın ikinci etap fidan ekimi (lavanta ekimi) dün gerçekleşti. Lavanta fidanı dikimine Çok sayıda davetli ve öğrencinin yanı sıra Batman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Hüdapar İl Başkanı Davut Şahin ile STK kurum yöneticileri katıldı. Programda yapılan konuşmalardan sonra Rektör Durmuş

 ve İl Başkanı Şahin beraber Lavanta fidan dikimini gerçekleştirdiler. 
KAMPÜSTE YEŞİLLENDİRME SEFERBERLİĞİ
Lavanta fidan dikiminin yapıldığı Şehit Yasin Börü Ormanına daha öncede 5 bin adet fidan dikimi yapılmıştı. Programda konuşan Hüdapar İl Başkanı Davut Şahin Batman Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.Başkan Şahin Burada Fidan dikiminin devam edeceğini sözlerine ekledi. Batman Üniversitesinde Orman ve yeşillendirme faaliyetlerine ağırlık veren Üniversite rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş açıklamasında “Batman Üniversitesi batı Raman Kampüsünde oluşturduğumuz Şehit Yasin Börü Ormanına yaptığımız 5 bin adet Fıstık fidanı dikiminden sonra bugünde Lavanta fidanı ekimi yapıyoruz. Burada Fidan dikimine devam edeceğiz. İnşallah Gelecekte burası Batman’ın Oksijen ve yeşil alanı olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=