Lütfen bekleyin..



Batman Demokrat Haber 8 Yaşında

22 Aralık 2020, 17:19 - Okunma: 1237

23 Aralık 2013 yılında yayın hayatına başlayan gazetemiz Batman Demokrat Haber 7. yılını geride bırakarak, 8. yayın yılına girdi. Yaşanan pandemi sürecine rağmen gazetemiz günlük baskılı yayının yanı sıra, www.batmandemokrathaber.com ve sosyal medya hesaplarından yapılan haber paylaşımları ile okuyucuların habere daha rahat ulaşmasını sağladığı gibi, okuyucu kitlesini de artırıyor.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yazı işleri Müdürü Nimet Dal gazetemizin 8. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “ Batman’da 35 yılı aşkındır basın yayın sektöründeyim. Gazete olarak 8 yıldır günlük olarak güzel şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Gazetemizde yaptığımız haberleri, objektif bakış perspektifi ile birlikte basın ahlak ve ilkeleri süzgecinden geçirerek, hem okurlarımızı doğru şekilde bilgilendiriyor hem de kentimizdeki sorunların gündeme gelmesi konusunda da katkı sağlıyoruz. Yayına başladığımız günden beri, bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen çok kıymetli okuyucularımıza da, bu anlamlı katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
 “HALKIMIZIN YANINDAYIZ”
Gazete olarak her zaman halktan, haktan ve tarafsız olarak yayın yaptıklarını belirten İmtiyaz Sahibi Nimet Dal: “Batmanlı hemşehrilemiz için her zaman doğru, ilkeli ve tarafsız yayın yapıyoruz. Halkımızın yanında olup sorunları gerekli mercilere iletmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Doğru olanı yazdık, yanlış olanı eleştirdik. Bu 8 yıllık süreçte Batman’da birçok sorunun çözümüne yardımcı olduk. Gazete olarak daima halkımızın yanındayız.” dedi.


VALİ ŞAHİN GAZETEMİZİ KUTLADI
Gazetemizin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Vali ve Belediye başkan vekili Hulusi Şahin Gazete sahibimiz Nimet Dal’ın şahsında bir kutlama mesajı yayımladı. Vali Şahin mesajında: “Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.” dedi.

      
ATAULLAH HAMİDİ’DEN KUTLAMA
İlimizde 1984-1994 yılları arasında Belediye Başkanlığı ve 20, 21 ve 26. dönem Batman Milletvekili olarak görev yapan Ataullah Hamidi Gazetemizin 8. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Hamidi Mesajında “Gazetecilerimiz, Ülkemiz ve Batmanımızda özveri gerektiren bir görevi icra etmektedirler. Bizlerin haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına çeşitli zorluklara katlanan ve Ülkemizin en güzel şehirlerinden Batman’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için tarafsız ve olumlu rol üstlenen Batman Demokrat Gazetesinin 8. kuruluş yıldönümünü kutluyorum” Dedi..

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=