Lütfen bekleyin..



ŞAHMAR üretiyor, Batman kazanıyor..!

20 Aralık 2020, 14:51 - Okunma: 3409

Batman’da son dönemde açtığı 6 market şubesiyle halkın beğenisini kazanan ŞAHMAR kente Unlu mamuller imalat fabrikasını da kazandırarak başarısını artırdı. 400 çalışanıyla üretim ve istihdam odaklı projeleri olan ŞAHMAR 150 dönüm arazi üzerinde büyük ve küçük baş, tavuk çiftliği ve seracılığı en kısa zamanda hayata geçirecek.

ÜRETİME DAYALI PROJELER

ŞAHMAR yönetim kurulu başkanı Mehmet Şah Taşkıran ve yönetim ekibi dün Kültür Mahallesinde açılan ŞAHOĞLU unlu mamuller fabrikasını gazetecilerle birlikte gezdi. Oldukça hijyen koşullarda üretim yapılan Unlu Mamuller tesisi beğeni toplarken, günlük olarak üretilen Ekmek, tatlı ve pasta ürünleri ekonomik şartlarla vatandaşın beğenisine sunuluyor.  Gıda mühendisi ve 50 deneyimli personelin çalıştığı unlu mamuller imalatında Ekmek’ten yaş pastaya, Baklavadan, Poğaça böreğe çok sayıda çeşit ürün üretiliyor. Batman’ın yerli ve öz firması olan Şahmar’ın üretime dayalı projelerinin olması memnuniyetle karşılandı.  


2021 YILINDA 4 ŞUBE DAHA AÇIYORUZ
ŞAHMAR yönetim kurulu başkanı Mehmet Şah Taşkıran açıklamasında “ŞAHMAR Marketler Grubu olarak Batman’da 6 şubemiz ve 400 kişilik dev bir kadromuzla Batman"da keyifli, güvenilir alışverişin rotasını çizmeye devam ediyoruz.  Yerelde, perakende sektörünün standartların iyileştirmek, kaliteyi ve iyi hizmeti halkımızın ayağına getirmek için “Her Mahalleye Bir ŞAHMAR” sloganını ilke edindik. Bu doğrultuda 2021'de Batman’da belirlediğimiz dört mahallede daha şube açıyoruz. 


Değerli müşterilerimize kaliteli ve doğal ürünleri uygun bir fiyatla sunmak amacıyla Türkiye'de bir ilk olacak üretim odaklı market zincirini hayata geçiriyoruz. 150 dönüm arazi üzerinde büyük baş, küçük baş ve tavuk çiftliğini ve seracılığı en kısa zamanda hayata geçiriyoruz.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=