Lütfen bekleyin..



Cenaze’den dönen aile kaza yaptı. 1 ölü 4 yaralı

19 Aralık 2020, 19:04 - Okunma: 1347

Diyarbakır’da yakınlarının cenazesinden dönen güzel ailesi Sinan yakınlarında kaza geçirdi. Feci olayda Anne Medine güzel hayatını kaybetti, baba ve çocukları ise yaralandı. Yoğun sis ve dikkatsizlik sonucu yaşanan diğer kazalarda ise Motor kazasında yaralanan 30 yaşındaki Hayrettin Ekinci’de ağır şekilde yaralandı. Kentte çok sayıda maddi ve yaralamalı kaza meydana geldi.

Diyarbakır istikametinden Batman’a gelen Güzel ailesinin kullandığı hafif ticari aracın lastiğinin patlaması ve cantın kopması sonucu Sinan yakınlarında devrilerek kaza geçirdi. Araçta bulunan anne hayatını kaybederken, baba ve iki oğlu ise yaralandı. 
Batman’a yakın Sinan köyü mevkiinde Rıdvan Güzel'in kullandığı 72 EA 651 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucundan şarampole devrildi. Araçtaki Medine Güzel feci kazada hayatını kaybetti. Baba Mehmet Emin Güzel ile çocukları araç şoförü Rıdvan ve Ömer ise yaralandı. Çevredeki vatandaşların kazayı görmesi üzerini durumu 156 jandarma ve 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı baba ve iki oğlu, ambulanslarla batman eğitim ve araştırma hastanesi ve Bismil İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlatırken, yaralılardan Ömer Güzel'in hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.
D

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=