Lütfen bekleyin..



Bakanlıktan İluh deresine yeşil ışık

16 Aralık 2020, 15:52 - Okunma: 995

Batman’ın kangrenleşmiş en büyük sorunlarından biri olan İluh Deresi Riskli Alan Belirlenmesi ve Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Vali Hulusi Şahin başkanlığında Belediye ve ilgili kuruluş yetkililerinin katıldığı toplantının ardından Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı heyeti ile toplantı düzenlendi. Kenti adeta ikiye bölen ve yaklaşık 12 mahallenin

çevresinden geçen 15,5 kilometre uzunluğundaki İluh Deresi için yapılması düşünülen proje için Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan başkanlığındaki ekip, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına giderek proje hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
İluh Deresinin kaderini değiştirecek proje ile ilgili verimli bir toplantı gerçekleşti. Projenin hayata geçirilmesinin ardından güzel bir görünüme kavuşacak olan İluh Deresi projesinde şehir merkezinden yeni devlet hastanesine kadar uzanan bulvarlar, sosyal yaşam alanları, parklar ve spor alanlarının yer alması hedefleniyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=