Lütfen bekleyin..



Özel Anka Cerrahi Tıp Merkezi yılbaşında açılıyor

16 Aralık 2020, 15:44 - Okunma: 1788

Farabim Hastanesinin eski yeri olan ve kentin en merkezi yerinde bulunan Özel Anka Cerrahi Tıp Merkezinde çalışmalar son aşamaya geldi. Özel Anka Cerrahi Tıp Merkezi Yönetim kurulu başkanı Kazım Taymur hastane olarak yeni yılda hasta kabulüne başlayacaklarını belirterek son hazırlıkları ve doktor anlaşmalarını yaparak değerli Batman halkına hizmet vereceklerini belirtti.

Baştan başa yenilenen Özel Anka Cerrahi Tıp Merkezinde 60’in üzerinde sağlık personeli ve deneyimli hekimler görev yapacak. Yaşanan Pandemi süreci nedeniyle hasta kabulüne yılbaşında başlamayı planlayan Özel Anka Cerrahi Tıp Merkezinde göreve başlayacak hekimler vatandaşlar şifa dağıtacak. 10 milyon lira harcama yaptıklarını ifade eden Yönetim kurulu başkanı Taymur, tıp merkezi hakkında şu bilgileri verdi: “Çok güçlü kadro ile tıp merkezimizi yeni yılda hizmete açıyoruz. Faklı branşlarda olmak üzere uzman hekimlerle anlaşıyoruz. Batmam ve Batman halkına elimizden geldiği kadarıyla sağlık için hizmet etmeye çalışacağız.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=