Lütfen bekleyin..



VALİ ŞAHİN, DÖRDÜNCÜ ETABIN YAPILMASI TALİMATINI VERDİ

15 Aralık 2020, 16:34 - Okunma: 708

Vali Hulusi Şahin’in talimatıyla Belediyemizce planlanan dördüncü etap Bulvar projesi hayata geçiriliyor.Batman kent merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmaya yönelik yapılan çalışma ile Ahmet Arif Bulvarı, Özgürlük Bulvarı ve bağlantı yollarının; yol, kaldırım, aydınlatma ve çevre düzenlemesi işinde sona yaklaşıldı.

Batman Belediyesi tarafından daha önce vatandaşların hizmetine sunulan 1.Cadde Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Turgut Özal Bulvarlarının ardından 4. Etap vizyon projesinde sona yaklaşıldı.

25 metre genişliğinde 3 bin 700 metre uzunluğunda olan kısımda yol, kaldırım ve trafik düzenlemelerinin yapılacağını belirten belediye yetkilileri: “Bu proje daha önce yapılan bulvarların devamı niteliğindedir. Sert zeminler bazalt ve karolardan oluşacaktır. Yol boyunca 149 adet çift konsollu aydınlatma direği konulması hedefleniyor. Burada amaç hem yaya kaldırımları hem yolların daha aydınlık olmasını sağlamaktır. Yapılan çalışmalarda yol, kaldırım ve trafik düzenlemesi kentsel peyzaj ve trafik bütünlüğünü gözeterek yapılmıştır” ifadelerinde bulundular.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=