Lütfen bekleyin..



Özdemir’den Kozluk ve Beşiri’ye doğalgaz müjdesi

13 Aralık 2020, 16:14 - Okunma: 788

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman şehir merkezinde yüzde 76’sına ve OSB’ye doğalgaz arzı sağlandığını belirterek Kozluk ve Beşiri ilçelerine de doğalgaz arzı 2021 yılı programına alındığını söyledi.AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 2021 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifinin üçüncü turunda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) bütçesi üzerine

AK Parti grubu adına mecliste söz alarak genel kurula hitap etti. Milletvekili Özdemir “Konuşmasında Batman’daki doğalgaz yatırımına da değinen Milletvekili Özdemir, “2002 yılında sadece 5 ilimize ve toplam 57 yerleşim yerine doğal gaz ulaştırılırken günümüzde 81 ilimiz dahil olmak üzere toplam 560 yerleşim yerine doğalgaz ulaştırılmış, doğalgaz kullanım imkanı sunulan nüfus 16,5 milyondan 66,6 milyona yükseltilmiştir.
‘BATMAN’DA ABONE SAYISI 63 BİNE ULAŞTI’
Kendi seçim bölgem olan Batman şehir merkezinin de yüzde 76’sına ve OSB’ye doğalgaz arzı sağlanmış, abone sayısı 63 bine ulaşmıştır. Kozluk ve Beşiri ilçelerimize de doğalgaz arzı 2021 yılı programına alınmıştır. Enerji Bakanımıza da Batman’a bugüne kadar yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=