Lütfen bekleyin..



Dinç ve Çelik’ten gazetemize ziyaret

10 Aralık 2020, 19:53 - Okunma: 1484

Batman’ın sevilen ve başarılı iş adamlarından Özel Batman Yaşam hastanesi yönetim kurulu başkan vekili Mehmet Dinç beraberinde Mezopotamya Otel sahibi Koçerler Derneği Başkanı Emin Çelik’le birlikte gazetemizi Kevser iş merkezindeki ofisinde ziyaret ettiler. Aralık ayında kurulan gazetemizin 7. kuruluş yıldönümünü kutlayan Dinç ve Çelik Batman basın yayın sektörünün

 bölgede en güçlü basın kuruluşları arasında yer aldığını belirterek fedakâr Batman basınının her zaman yanında olduklarını dile getirdiler. 
YAŞAM HASTANESİ YENİLENDİ VE  BÜYÜDÜ
Özel Batman Yaşam hastanesi olarak Batman’da yüksek standartta sağlık hizmeti sunduklarını belirten İş adamı Mehmet Dinç yaşanan pandemi Covit19 sürecine rağmen kadrosunu güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek yenileme ve ek bina çalışmalarının da bitme aşamasında, yenilenen hasta yataklı servisler ile Poliklinik katlarını hizmete aldıklarını belirtti. Bölgedeki en modern hastaneyi Batman’a kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Dinç yenilenmenin yanında kapasiteninde 2 katına çıkacağını sözlerine ekledi.  


KENTİN GÖZDESİ MEZOPOTAMYA OTEL
Yine Batman’ın sevilen iş adamlarından Koçerler Derneği başkanı Emin Çelik ise Batman’a kazandırdığı Mezopotamya oteliyle şehrin Otel konseptini üst sıralara taşıdı. Bölgenin en modern Otellerinden biri haline gelen Mezopotamya Otelinin Türkiye’nin dört bir yanından gelen Yerli ve yabancı turistler tercih ediyor. Batman’daki sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman ev sahipliği yapan İş adamı Emin Çelik Batman’da iş camiasında sevilen isimlerin başında geliyor. Batman’da yatırım yapmanın her şeyin üstünde olduğunu dile getiren İş adamı Emin Çelik Batman’ın bölgenin en güzel şehirlerinden biri olduğunu dile getirerek iş adamlarını Batman’a yatırım yapmaya davet etti. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=