Lütfen bekleyin..



Başkan Balibay ve Cens’ten Gazetemize Ziyaret

07 Aralık 2020, 13:12 - Okunma: 1162

Adalet partisi il başkanı ve uyuşturucuyla mücadele derneği yönetimi gazetemizi ziyaret ettiler. Adalet partisi Batman il başkanı ve Batman Uyuşturucuyla mücadele ve eğitim derneği başkanı Mehmet Ali Balibay beraberinde Başkan yardımcısı ve teşkilat başkanı Burhan Cens’le birlikte gazetemizi ziyaret ederek yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklamalar yaptılar.

Türkiye’nin köklü partisi ve Süleyman Demirel’in kurucusu olduğu Adalet partisi il başkanlığı görevini üstlenen Balibay geçtiğimiz günlerde il kongresini yaparak yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi. 
Batman’da adalet partisi il başkanlığı görevini yürüten Başkan Balibay Batman Uyuşturucuyla mücadele ve eğitim derneği başkanlığının yanı sıra Dost eli yardımlaşma derneği ve Dosteli TV il temsilciliği görevini de yürütüyor. 
EMNİYET TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR 
Batman’da sevilen esnaflardan olan Başkan Balibay ve Cens yaptıkları açıklamada “Adalet partisi il teşkilatı görevinin yanı sıra Batman uyuşturucuyla mücadele derneğini kurduk.

Pandemi süreci nedeniyle şu an çalışmalarımızı askıya aldık. Bakanlığa sunduğumuz projemiz pandemi süreci nedeniyle kabul edilmedi. İnşallah bu hastalık ortadan kalktıktan sonra Dernek olarak yoğun olarak çalışmalara devam edeceğiz.”. Batman’da uyuşturucu kullanımı ve satışının önlenmesine yönelik Batman Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarından oldukça memnun olduklarını belirten Balibay ve Cens Emniyet teşkilatının çalışmalarını desteklediklerini ve kentte uyuşturucuyla mücadeleye tüm Batman halkının destek vermesi gerektiğini belirttiler.
Adalet partisini kentte hızla teşkilatlanmaya gittiğini belirten Başkan Balibay ile Cens 18. 20. 22 aralık tarihlerinde yapılacak olan Adalet partisi Bursa, Van ve Ankara kongrelerine katılacaklarını belirterek Genel Başkan Vedat Öz liderliğinde partinin her geçen gün güçlendiğini ifade ettiler.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=