Lütfen bekleyin..



Vali Şahin ve Gür’den Balpınar’a ziyaret

06 Aralık 2020, 14:51 - Okunma: 1189

Vali Hulusi Şahin beraberinde Akparti İl başkanı Akif Gür’le birlikte Balpınar Beldesi’ni ziyaret ederek, Belediye başkanı Hüseyin Geylani tarafından yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Vali Şahin, Belediye Başkanımızın Balpınar Beldesi için yaptığı çalışmalar ve projeler nedeni ile kutladı.Balpınar Belediyesi tarafından İl Özel İdaresi’nin destekleri

ile asfaltlanan ve çevre düzenlemesi yapılan 1.100 metre uzunluğundaki duble yolda incelemelerde bulunan Vali Hulusi Şahin ve beraberindeki heyet Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani’den yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yol incelemesinin ardından beldede amatör spor takımlarının kullandığı toprak sahada incelemelerde bulunan Vali Şahin, spor sahasında bir takım düzenlenmelerin yapılması için yetkililere talimat verdi. 
HİZMETLERİ İNCELEDİ
Daha sonra Belde Belediyesini ziyaret eden Vali Şahin, Belde Belediye Başkanı Hüseyin Geylani’den yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı. Belde ziyareti sırasında Vali Şahin’e;  AK Parti İl Başkanı Akif GÜR ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer’de eşlik etti. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=