Lütfen bekleyin..



Deva partisinden Aynı Günde 32 köye Ziyaret

03 Aralık 2020, 17:23 - Okunma: 856

DEVA Partisi Batman İl ve İlçe Teşkilatı, Batman’ın merkeze bağlı 32 köyüne aynı gün ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, köyde yaşayan vatandaşlar ile bir araya gelinerek, vatandaşların ve köylerin sorunları dinlendi.Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Bugün tüm Batman teşkilatı olarak, Batmanımızın 32 merkez köyüne aynı gün ziyaret gerçekleştirerek,

vatandaşlarımızı dinledik. Maske ve sosyal mesafe kurallarına tam riayet ederek gerçekleştirdiğimiz köy ziyaretlerinde maalesef ilk göze çarpan konular su, yol, okul, işsizlik, elektrik, sağlık ocağı ve internet oldu. Köyde yaşayan vatandaşlar zaruri ihtiyaçlarına bile erişmekte güçlük çekiyor. 21’nci yüzyılın ortasında halen köylerimizde su yok, sık sık elektrik kesintileri var, telefon şebekesi, internet altyapısı yok. Köylülerimiz, muhtarlarımız hiçbir kurumda muhatap bulamamaktan, sorunlarının yıllarca çözüme kavuşamamasından dem vuruyor. Böyle devam ederse, köylerimizin oluşturduğu katma değer gün geçtikçe azalacaktır.” dedi.
DEVA PARTİSİNDEN ENGELLİ DUYARLILIĞI
Öte yandan DEVA partisi İl Başkanı Melik Müjdeci ve beraberindeki heyet ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Batman Bedensel Engelliler Spor Kulübünü ziyaret etti. Ziyarette misafirleri Batman Bedensel Engelliler Spor Kulübü antrenörü Abdullah Bayram ve Sporcular karşıladı. Başkan Müjdeci, engellilerin sorunlarını anlatmak, farkındalık oluşturmak için sadece bir gün değil, her gün çaba ortaya konulması gerektiğini ifade etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=