Lütfen bekleyin..



İYİ PARTİ’DEN VALİ ŞAHİN’E ZİYARET

03 Aralık 2020, 12:43 - Okunma: 947

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali ve Belediye başkan vekili Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ettiler. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Batman ile ilgili projeler, kentin eksiklikleri, yapılan çalışmalar ve kentin bütünleşmesi için gerekli çalışmaların yapılması için fikir alış

 verişinde bulunuldu. Özellikle İluh Deresinin ıslah çalışmaları, sağlık yatırımları, Batman Çayının ıslah projesi, kentsel dönüşüm, işsizlik, istihdam, yatarım projeleri, Yeni Organize Sanayi hamlesi, imar çalışmaları, kentin alt ve üst yapısı, uyuşturucu, terör ve birçok konu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Hulusi Şahin yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, herkesin üzerine düşeni yapmasını istedi. İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, Batman’ın kalkınması ve lobisinin güçlenmesi için üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını söyledi.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=