Lütfen bekleyin..



Yalçın: ‘Bir hayalimiz daha gerçek oldu’

02 Aralık 2020, 23:16 - Okunma: 925

Sağlık Sen Batman Şube Başkanı Maruf Yalçın, Batman Bölge Devlet Hastanesi ile Yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin entegre edilerek Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüştürülmesi kararına ilişkin yaptığı açıklamada “bir hayalimiz daha gerçek oldu” dedi. Sağlık Bakanlığının, Batman Eğitim Araştırma Hastanesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk

 Hastalıkları Hastanesinin ikinci basamak bir devlet hastanesi statüsünde sağlık tesisi olarak devam etme kararları ilimiz için önemli ve değerli birer kazanım olmuştur. Alınan bu kararlar ve hizmete alınacak yeni sağlık tesisi ile birlikte ilimiz kamu yatak kapasitesinde ciddi bir artış sağlanarak kamu yatak ihtiyacımız büyük oranda giderilmiş olacaktır.  On yıldan fazladır hayalini kurup mücadelesini verdiğimiz, Eğitim ve Araştırma Hastanesi projemizin gerçekleşmesi için katkı ve destek sunan başta milletvekilimiz sn. Ziver Özdemir olmak üzere tüm siyasilerimize, bürokratlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve yerel basınımıza Sağlık-Sen Batman Şubesi olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=