Lütfen bekleyin..



106 yaşındaki nene Koronayı yendi

01 Aralık 2020, 16:11 - Okunma: 679

Koronavirüse yakalanan 106 yaşındaki Gazale Turan, 10 gün hastanede yattı, hastalığını yenerek taburcu oldu. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tedavi gören Gazele Turan, çok ağır bir hastalık geçirdiğini ve iyileştiği için de çok mutlu olduğunu söyledi. Hastanede yapılan testler ve çekilen filimler sonucunda doktor bize, “Koronavirüs resmen vücudu rehin almış” dedi. Hemen yatış yapıldı. İlk 4 günü çok ağır geçirdi. Çok ağrıları oluyordu.

 İnlemeleri beni derinden etkiliyor, çok üzülüyordum. Bir yudum su bile içemiyordu. Sadece serumla besleniyordu. Nefesim daralıyor, nefes alamıyorum, sanki boğazımı sıkıyorlar diye söyleniyordu. Dört günden sonra yavaş yavaş toparlanmaya başladı. 10 gün hastanede yattı. Neneme erken müdahale edilmemiş olsaydı iyileşmesi mümkün olmayabilirdi. Her yarım saatte bir doktor gelip bakıyordu. Hastanedeki personelin yaklaşımı ve ilgisi bize çok iyi geliyordu. Herkes elinden geldiğinin fazlasını bile yapıyordu. Çok şükür nenemin sağlık durumu iyi.


AİLECEK DİYORUZ Kİ, MASKE-MESAFE VE HİJYEN
Ailecek şunu söylemek isteriz ki, lütfen herkes maske taksın, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmasın ve hijyene dikkat etsin. Bu hastalığın hiç şakası yok. Eğer nefes almakta zorlanan bir hastayı görebilseler kimse kafasını pencereden bile dışarı çıkarmaz. Bize çok iyi baktıkları için tüm hastane çalışanlarına ve doktorumuza teşekkür ediyoruz.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=