Lütfen bekleyin..



“Ölüm yolu” Duble yol oluyor

30 Kasım 2020, 15:45 - Okunma: 1570

Yapımı yılan hikayesine dönen ve Batman Bismil yolunun ulaşıma açılmasından bu yana yüzlerce vatandaşımızın Trafik kazasında hayatını kaybettiği yolun duble yapılması için çalışmalar başladı. Batman’da imara açılması beklenen Bismil köprünün öbür yakasınında bu kapsama alınmasından dolayı Trafiğin daha da artacak olması Duble yolun önemini de daha da artmış olacak.

Batman Bismil yolu köprü çıkışından 10 km’lik bir yolu kapsayan çalışmaların yapılması için Karayolları Diyarbakır Bölge Müdürlüğünün çalışmaya başladığı bildirildi. Alınan bilgiye göre 10 km2lik yolun duble yol yapılacağı ve Batman Bismil yolu çıkışındaki köprünün de yanına yeni bir köprü yapılacağı belirtildi. Karayolları ekiplerinin 10 kilometrelik güzergahta proje çalışmaları ve ölçümleri yaptığı açıklandı.
Batman’lı vatandaşların uzun süredir sıkıntı yaşadığı yolun duble yol yapılacak olması memnuniyetle karşılanırken, çalışmanın bir an önce başlayarak yolun tamamlanması bekleniyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=