Lütfen bekleyin..



Petrolspor’un başarısı için çabalıyorlar

30 Kasım 2020, 15:44 - Okunma: 1602

Batman Petrolspor 2. Başkanı İş adamı Yalçın Güneştekin ve Basın Sözcüsü Av.Orhan Güzel mesailerinin büyük bölümünü Petrolspor için harcayarak takımın başarı elde edebilmesi ve ayakta kalabilmesi için canla başla çalışıyorlar. Son haftalardaki kötü gidişatın ardından hafta sonu oynanan Lider Somaspor deplasmanından alınan bir puan Petrolspor camiası için moral oldu.

Sene başında büyük sıkıntılar yaşayan ve Vali Hulusi Şahin’in büyük çabası ve desteğiyle lige katılabilen Kırmızı Beyazlılarda Türkiye’de 3-4 süper lig kulübü tarafından yapılan SMS kampanyası düzenlenerek Kamuoyunun ve Batmanlıların Petrolspor’a destek olması için kampanya düzenlenmişti. 5 Milyon TL borçla Petrolspor’u devr alan Yönetim Vali Hulusi Şahin’in büyük çabasıyla borçları 1.5 Milyon TL’ye kadar indirdi. 


FERNAS’A TEŞEKKÜR
Petrolspor’un başarılı olabilmesi için Yönetim kurulu olarak çabalarının devam ettiğini belirten Batman Petrolspor 2. Başkanı İş adamı Yalçın Güneştekin ve Basın Sözcüsü Av.Orhan Güzel “Elimizden gelen tüm çabamızla Petrolspor’un başarısı için çabalıyoruz. Valimiz Hulusi Şahin’in desteği olmazsa kulüp belki lige katılamayacaktı. Geçmiş yönetimden kalan Borçların kapanması için çalışıyoruz. SMS kampanyamız devam ediyor. Batmanlı hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Pandemi süreci nedeniyle kampanyamızın tanıtımını yapamadık ama halen SMS kampanyası devam ediyor. En Son FERNAS tarafından Petrolspor’a yapılan 650 bin TL’lik destekten dolayı FERNAS yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.  Hedefimiz çarşamba günü Batman’da oynayacağımız Karşıyakaspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp 3 maçlık galibiyet hasretimize son vermektir.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=