Lütfen bekleyin..



Gercüş’te Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele konulu toplantı yapıldı

27 Kasım 2020, 12:56 - Okunma: 2076

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla her yerinde gündem edilmesi kararı alınan 'Kadına Yönelik Şiddet' konulu toplantı, Gercüş İlçe Kaymakamı Mevlüt Şekerci’nin başkanlığında yapıldı. Kaymakamlık Makamındaki toplantıya Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın,

 İlçe Jandarma Komutanı Hakan Arıkan, Polis Merkezi Amir V. Mehmet Gazi Arslan, TSM Başkanı Zehra Yılmaz, İlçe Yazı İşleri Müdürü Erdal Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahabettin Konakçı katıldı.
STAND KURULDU 
İlçede, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele günü nedeniyle, Kaymakamlık, Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığı koordinesinde, Gercüş İlçe Merkezinde ve Kayapınar Beldesinde stant kuruldu. Stantlarda vatandaşlara broşür dağıtılıp görevli personeller tarafından, kadına yönelik şiddette farkındalık yaratmak, şiddete maruz kalanların hangi kurumlara başvurabileceği, yasal haklarını nasıl arayabilecekleri, kanun kapsamında ne gibi haklara sahip oldukları ve KADES uygulaması kullanımı ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=