Lütfen bekleyin..



Deva’dan Batso’ya ziyaret

26 Kasım 2020, 13:25 - Okunma: 958

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir'e ziyarette bulundu.Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, “Batman’ın kalkınmasında en büyük rolü oynayan kurumlardan biri olan

 BATSO’nun güçlendirilmesi taraftarıyız. BATSO’ya sağlanan destekler, Batman’ın en büyük sorunlarından biri olan işsizlik ile mücadele için büyük önem arz ediyor. Ülkemizin ve dolayısıyla şehrimizin hızla yoksulluğa sürüklendiği bu dönemde, özellikle üretim odaklı, yoğun istihdam sağlayan tüm işletmelere ciddi destekler sağlanması gerekiyor. DEVA Partisi olarak, imar rantlarına dayalı bir büyüme modelinin tamamen değişmesi ve başta sanayi olmak üzere, üretken sektörleri baz alan bir büyüme stratejisinin hayata geçirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Türkiye’de tabana yayılan gelir eşitsizliğini önlemenin, işsizliği azaltmanın, ihracatı artırmanın en iyi yolu, ileri teknoloji odaklı; yüksek katma değerli ürünlere yönelik bir üretim ekonomisine geçmektir.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ise, kapılarının tüm partilere eşit derece açık olduğunu dile getirerek, “BATSO olarak, tek amacımız Batman ekonomisinin kalkınmasına destek sağlamaktır. Batman’ın sanayi ve ticaretteki yüksek potansiyelini kullanabilmek için yoğun çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=