Lütfen bekleyin..



MÜSİAD EXPO 2020 KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇTI

20 Kasım 2020, 19:04 - Okunma: 1107

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)’ın iki yılda bir düzenlediği Uluslararası Ekonomi, Finans ve Ticaret Zirvesi MÜSİAD EXPO, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan tarafından açıldı.Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan MÜSİAD Batman Başkanı Alaaddin İraz; TÜYAP Fuar ve

Kongre Merkezi’nde pandemi teorilerine ve TSE COVİD 19 Güvenli Hizmet standartlarında uygun şekilde hem fiziksel hem de online şekilde hibrit olarak yapılan MÜSİAD EXPO 2020 Ticaret Fuarı yurt içi ve yurt dışından ziyaretçileri ağırlamaya başladı. Batman’dan 3 Firmayla Fuara katıldıklarını belirten İraz, Pandemi sonrası yapılan en büyük fuar olma özelliğine sahip olan MÜSİAD EXPO 2020, 40 binden fazla şirketi temsil eden, 100 bin ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan MÜSİAD EXPO 2020’de online da ise ziyaretçi sayısının milyonlara ulaşması bekleniyor. Fuarda 8 binin üzerinde B2B iş görüşmesinin yapılması da hedefleniyor.

Özbekistan, Pakistan, Kazakistan, Sudan, Libya, Katar, Nijerya, Güney Afrika, İran, Irak ve Venezuela başta olmak üzere, 50 ülkeden 400 yabancı alım heyetinin katılacağı fuar pek çok organizasyona da ev sahipliği yapacak. Maske, Mesafe, Temizlik kuralını hiçbir şekilde göz ardı etmeden yürütülen organizasyonda tüm katılımcı ve ziyaretçiler hassas kontroller sonrasında içeri giriyor ve fuar alanında temassız teknolojiler kullanılıyor. TÜYAP ekibi yoğunluk kontrolü ve dezenfeksiyon işlemleri için ise fuar alanında görev yapıyor.

İraz, Fuara sanal fuarcılığı da entegre ettiklerini ve sanal fuarın 10 gün boyunca devam edeceğini de belirtti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=