Lütfen bekleyin..



Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi müjdesini açıkladı

20 Kasım 2020, 20:57 - Okunma: 1001

Batman'da 2 hastane birleşerek ‘Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ talebine onayı çıktı. Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir yaptığı açıklamada batman bölge devlet hastanesi ve yeni açılacak olan Kadın doğum ve çocuk hastanesinin birleşerek batman eğitim ve araştırma hastanesi olarak kararının bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu. Özdemir müjdeyi kamuoyuna duyurarak;

“Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmede, Batman Bölge Devlet Hastanesi ile Yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin entegre edilerek Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüştürülmesini talep etmiştik. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünün 20.11.2020 tarihli oluru ile Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yeni hizmet binasına taşınarak, müstakil hastane statüsünün kaldırılması, - Yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin, Batman Bölge Devlet Hastanesine Ek Hizmet binası olarak bağlanması, - Batman Bölge Devlet Hastanesinin, T.C. Sağlık Bakanlığı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi adı altında A1 hizmet rolünde toplam 810 yatak kapasite ile hizmet vermesi, hususları kararlaştırılmıştır” dedi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=