Lütfen bekleyin..



Mahir Ünal Ak parti İl kongresi için geliyor

19 Kasım 2020, 15:34 - Okunma: 1195

Hafta sonu yapılacak olan AK Parti Batman 7. Olağan kongresine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 27. dönem Konya Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Ağralı ve yoğun bir ilgi bekleniyor. İl kongresinin Cumartesi günü öğle 12'de 19 Mayıs Kapalı spor salonunda yapılacağını belirten Ak parti İl Başkanı Akif Gür vatandaşları kongreye davet etti.

Öte yandan yapılacak olan kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 27. dönem Konya Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Ağralı, 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Batman İl Koordinatörü Cemil Yaman ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörlerinden 26. Dönem Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal katılacak.
AK Parti İl Başkanı Av. A. Akif Gür ve ekibi yeni yönetim için şuana kadar yaklaşık 450 isim üzerinde değerlendirme yaptı. Direk veya dolaylı olarak  yaklaşık 750 kişi Başkan Gür'ün yeni yönetiminde yer almak için Başkan Gür'e teklifte bulundu. Bir çok isim ile yüzyüze görüşmeler yapan Gür, görüşmelerini kongrenin son gününe kadar devam ettirecek.Yeni yönetimine tecrübeli, halk arasında sevilen sayılan yeni yüzlere yer vereceği belirten Gür, Türkiye'nin her yerinde AK Parti'ye  büyük bir teveccühün olduğuna dikkati çekti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=