Lütfen bekleyin..



Bakan Yardımcısı İnce Vali Şahin ve ekibini kutladı

19 Kasım 2020, 15:40 - Okunma: 1462

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Muhterem İNCE, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Batman’a geldi.İçişleri Bakan Yardımcısı İnce’ye İlimiz ziyaretlerinde İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat KIRBIYIK ve TEM Daire Başkanı Hasan YİĞİT eşlik etti. Havalimanında Valimiz Hulusi ŞAHİN, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer Albay İhsan KAPLAN,

 İl Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ ve İl Jandarma Komutanı Albay İsa ÇAKMAK tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı İnce, Batman 14. İUS ÜS Komutanlığı’nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Daha sonra Valiliğimizi ziyaret eden Bakan Yardımcısı İnce, Vali Hulusi ŞAHİN’den İlimizde yürütülen hizmetlere ilişkin bilgi aldı. Belediye Değerlendirme Toplantısı Bakan Yardımcısı İnce Başkanlığında Yapıldı. Batman Belediyesi Değerlendirme Toplantısı İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce başkanlığında gerçekleştirildi. 

Valimizin, Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen hizmetlere ilişkin sunumuyla başlayan toplantıda,  hayata geçirilecek projeler ve yatırımlar masaya yatırıldı.

Toplantıdan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Yardımcısı Muhterem İNCE; yaklaşık 7 aylık bir süre içerisinde Belediye Başkanlığı tarafından çok güzel hizmetlerinin gerçekleştirdiğini İfade ederek, “Yedi aylık süre içinde 150 milyonluk borç ödenmiş, bunun yanında milyonlarca liralık hizmetler aksatılmadan tam bir modern şehircilik anlayışıyla yerine getirilmiş. Batman’ın tüm ücra köşelerine varana kadar yaklaşık 100 kilometre asfalt yapılmış. Parklar, Aile Destek Merkezleri, gençlerimize yönelik hizmetler, ücretsiz internet hizmetleri, sosyal belediyecilik çalışmaları ve vatandaşımıza dokunan bütün hizmetleri etkin bir şekilde yürütüldüğünü memnuniyetle değerlendirdik. Huzurlarınızda başkanvekili ve ekibini tebrik ediyorum. Milletin, devletin kaynakları teröre kanalize edilmeden, milletin hizmetine kanalize edilirse çok büyük işlerin kısa sürede çok net bir şekilde yapıldığı memnuniyetle gördük” diye konuştu. 

Belediye ziyaretinin ardından Bakan Yardımcısı İnce; İlimizde yeni hizmete giren 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmet binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu, yürütülen hizmetlere ilişkin yetkililerden bilgi aldı. 

Daha sonar Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Belde Belediyesini ziyaret eden Bakan Yardımcısı İnce ve beraberindekiler; Beşiri Kaymakamı ve Belde Belediye Başkan Vekili Mahmut ŞENER’den belediye tarafından yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı. 

Bakan Yardımcısı İnce ve beraberindekiler ziyaret ve incelemelerin ardından akşam saatlerinde ilimizden ayrıldı. 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=