Lütfen bekleyin..



Aydın Denizli otoyolu yapımını Fernas üstlendi

17 Kasım 2020, 14:36 - Okunma: 4014

Türkiye’ye kazandırdığı yeni yollarla adını duyuran Fernas yap işlet modeliyle Aydın Denizli otoyolunun yapımına başladı.Batman’ın gururu Fernas tarafından yapımı yapılacak olan ve Toplam uzunluğu 163 kilometre olan Aydın-Denizli Otoyolu için temel atma töreni Fernas Yönetim kurulu Başkanı Ferhat Nasıroğlu’nunda katılımıyla düzenlendi.

 Törene; Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ile yüklenici firma adına Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Nasıroğlu, Batman’dan İş adamı Bedrettin Nasıroğlu’da katıldı.

Ege, Akdeniz ve İç Anadolu arasında bir kavşak konumunda olan Aydın-Denizli Otoyolu; 140 kilometresi 2x3 şeritli ana yol, 23 kilometresi de 2x2 şeritli bağlantı yolu olmak üzere toplam 163 km uzunluğundadır. Proje kapsamında 19 adet köprülü kavşak, 19 adet viyadük ve 5 adet otoyol hizmet tesisi yapılacak.


Nasıroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda“Aydın Denizli otoyolu temel atma törenini düzenledik. Rabbim kazasız bitirmeyi nasip etsin. FERNAS İnşaat’ın yap işlet modeli ile gerçekleştireceği projeyi en kısa sürede tamamlamak asıl hedefimiz.“

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Veli çelik
1203 gün önce
Ben aydın Manisa otobanda çalışmaktayım Kuyucak şantysnde kantarcı olarak çalşmktyım müdürler şeflere tüm personele başarılar dilerim bu proje kazasız belasız bitrmyi nasip eylsın Allah hepimizin yardımcısı olsun sayglar
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=