Lütfen bekleyin..



Ses; “ Tüm sağlık emekçilerine başarı belgesi verilmeli”

16 Kasım 2020, 15:26 - Okunma: 955

SES Batman Şube başkanı Deniz Topkan yaptığı açıklamada Valilik ve sağlık müdürlüğünün başarılı sağlıkçılara plaket ve sertifika vermesinin sağlık emekçilerin de yeni bir kırılmaya neden olduğunu açıkladı. Başkan Topkan “Mart ayından bu yana büyük bir özveri ile alanda mücadele eden, ekip ruhuyla halk sağlığını önceleyen sağlık emekçilerinin

bu başarısı arasın da ayrım yapmak, belirli kişileri ödüllendirmek yapılabilecek en büyük haksızlıktır. 9 aydır 1000 e yakın sağlık emekçisinin hastalandığı, tükendiği kendi ailesinden ve kendinden ödün vererek pandemi ile mücadele ettiği gerçeğini görmezden gelip göstermelik alkışlar gibi, göstermelik plaketler de sağlık emekçilerini kırdığı, verdiği mücadeleyi görmezden gelindiği için öfkelendirdiği bilinmelidir. SES Batman Şube olarak; Batman Valiliğine ve Sağlık Müdürlüğüne çağrımız tüm sağlık emekçilerinden yaptıkları ayrımdan dolayı özür dileyerek, başarı belgesi verilecekse; veri kayıt, hekimine, hizmetlisinden, hemşiresine, güvenliğine kadar sağlık alanın da çalışan her bir arkadaşımıza bu belgeleri vermeleri ve emeklerinden dolayı teşekkür etmeleridir.” Dedi.   

                  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=