Lütfen bekleyin..



Sağlık Personeline Plaket töreni

15 Kasım 2020, 16:34 - Okunma: 969

Batman'da covit19 pandemi sürecinde canla başla çalışan sağlık çalışanlarını ödüllendirmek için Valilik tarafından Batman Bölge hastanesi bahçesinde program düzenlendi. Ödül ve plaket törenine Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, sağlık il müdürü Dr. Hakan Pamukçu, kurum müdürleri, sağlık yöneticileri ve sağlık çalışanları katıldı.

 Törende Covit 19 pandemisiyle mücadelede görev alan sağlık çalışanlarına Vali Hulusi Şahin tarafından plaketleri verildi. Törende Sağlık il müdürü dr. Hakan pamukçu, Milletvekili Ziver Özdemir ile Vali Hulusi Şahin birer konuşma yaptılar.

Türkiye'de 7 aydır Pandemi ile yoğun bir mücadele yürütüldüğünü vurgulayan Vali Şahin, " Batman bu sinsi düşman, pandemi salgınına karşı 5 bin civarında sağlık çalışanı ilk günkü heyecanla mücadele yürütüyor. Batman'da ne kadar kuruluş varsa bu süreçte elinden gelen mücadeleyi yürüttü. Valilik, il özel idare ve belediye olarak çok sayıda araç kiralayarak sağlık çalışanlarına destek için filyasyon ekipleri kurduk. Salgını kontrol altına almak ve evde kalan vatandaşlarımıza ulaşmak için çaba gösterdik." dedi.

Yapılan konuşmalarda Batman'daki sağlık kurumlarının durumu, son dönemde yapılan iyileştirmeler Covit 19 pandemisi salgınıyla ilgili yapılan çalışmalar ele alındı. Yapılan konuşmalarda Batman'da sağlık çalışanlarının canla başla çalıştığına dikkat çekilerek Salgının en az kayıpla atlatılması için topyekun çalışmaya devam edileceği mesajı verildi. Yapılan konuşmaların ardından Pandemi sürecinde görev alan sağlık personeli platforma davet edilerek plaket ve ödülleri verildi.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=