Lütfen bekleyin..



Vali Şahin Sason'da kamu yatırımlarını inceledi

13 Kasım 2020, 18:19 - Okunma: 739

Vali Hulusi ŞAHİN, çeşitli toplantılara katılmak ve kamu yatırımlarını yerinde incelemek üzere Sason ilçesini ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Samet SERİN, Belediye Başkanı Muzaffer ASLAN ve diğer kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Şahin, tamamlanma aşamasında olan 50 yatak kapasiteli İlçe Devlet Hastanesinde ve hizmet vermeye yeni başlayan

 İlçe Emniyet Amirliği binasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.İncelemelerinin ardından ilçe muhtarlar toplantısına katılarak açılış konuşması yapan Vali şahin; Sason ilçesine en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, 2021 yılında da köylerin alt yapı, su ve yol gibi sorunlarının imkânlar ölçüsünde çözüleceğini ifade etti.

Covid-19 tedbirleri konusunda muhtarlara uyarılarda bulunan Vali Şahin, “Maske, mesafe ve hijyene her zamankinden daha fazla özen gösterelim Vatandaşlarımızın da bu hususta bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi konusunda muhtarlarımızın sorumluluklarını yerine getireceğine inanıyorum. Covıd-19 ile mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor” diye konuştu. 


 
İlçe ziyaretleri sırasında Valimize; İl Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ ve İl Jandarma Komutanı Albay İsa ÇAKMAK eşlik etti. 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=