Lütfen bekleyin..



MHP il kongresi Pazar günü yapılacak

13 Kasım 2020, 17:51 - Okunma: 995

Pazar Günü Saat 14.00’de Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği 13. Olağan Kongresi’nin hazırlıklarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanlığı (MHP), basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Batman İl Başkanı Kerem Demir, Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Arif Çetin ve

 İl Yönetiminin katıldığı toplantıda 13. Olağan Kongresi’ne ilişkin bilgi verildi. İl Başkanı Demir İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MYK Üyesi Adem Yurdagül, Diyarbakır, Bingöl, Siirt, Elazığ ve Mardin İl Başkanlarımızın katılacağı kongreye, oy kullanacak parti delegeleri ve davetlilerin katılacağını belirtti. Başkan Demir açıklamasında "kongremizi pandemi sürecini dikkate alarak tüm hazırlıklarımızı yapmaktayız. Genel Başkan Yardımcımız Sayın E. Semih Yalçın’ın tensipleri ile İl Başkanlığı’na adayım. Rabbim bizleri bu onurlu göreve layık gören parti büyüklerimize ve bize gönül vermiş arkamızda dağ gibi duran vatandaşlarımıza karşı mahcup etmesin.

İstanbul Milletvekilimiz Arzu Erdem, MYK üyesi Adem Yurdagül ve beraberindeki heyet 15 Kasım 2020 Pazar günü saat 12:00’da Havalimanı’ndan başlanarak çok yoğun katılımlı bir karşılama ve araç konvoyu ile karşılanacaktır. Saat 14:00’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda yapılacak, tüm Batman’ımızı bu coşkulu kongremize davet ediyorum. Vatandaşlarımızın partimize ve davamıza olan yoğun ilgisi bizleri hem mutlu etmekte hem de onlara karşı olan sorumluluğumuzu arttırmaktadır. Öte yandan, tek hayalimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi, Batman’da ağırlamaktır. İnşallah o günler de gelecektir” dedi

Basın toplantısında söz alan MHP Merkez İlçe Başkanı Muhammed Arif Çetin; ‘’Beşiri, Kozluk, Hasankeyf kongrelerimizi tamamladık, başkanlar belirlendi, İl kongremizden sonra Gercüş kongremizi ve tüm beldelerdeki atamaları yapacağız, yeni parti binamıza önümüzdeki haftalarda taşınacağız’’ dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=