Lütfen bekleyin..



“Tabela partisi değiliz, yakında TBMM’de olacağız”

10 Kasım 2020, 15:38 - Okunma: 1799

Genel Başkan yardımcılığını hemşerimiz Ferman Yüksel’in yaptığı Doğru Partide Batman İl Başkanlığına atanan Çetin Çelik mazbatasını aldı. Batman Merkez ilçe başkanlığına atanan Veysi Alpaslan ile Kozluk İlçe Başkanı Abdurrahman Yüksel’ede mazbataları düzenlenen törenle verildi. Doğru Parti Genel merkez teşkilat başkanı Adil Erdem’inde katıldığı törende mazbatasını alan ve uzun yıllardır Çiftçilik yapan

 İl Başkanı Çetin Çelik Batman halkının hizmetkarı olmaya geldiklerini belirtti. Doğru Siyaset ve doğru hizmetin temel prensipleri olduğunu belirten İl Başkanı Çelik yeni dönemde Batman’da Doğru Partinin teşkilatlanma çalışmasını hızlı bir şekilde tamamlayarak yönetim kurulunu kamuoyuna açıklayacaklarını belirtti. 

“DOĞRU SİYASET VE HİZMET ÜRETECEĞİZ” 

Doğru Parti Genel Başkan yardımcısı hemşerimiz Ferman Yüksel yaptığı açıklamada “ Doğru parti tabela partisi olmayacak. Zaten tabelaya da ihtiyacımız yok. Partimizin başında son derece bilgili, Donanımlı, birikimli, Devletini seven ve geçmişte defalarca Devlet bakanlığı yapmış Rıfat Serdaroğlu var.

Genel başkanımız seçime gitmeden bu partiyi meclise taşıyacaklarını ifade etti. Yakın bir zamanda seçim öncesinde Doğru parti TBMM’de temsil edilecektir. Yakında doğru partisini mecliste görürsek bu sürpriz değil beklenen bir gelişmedir. Türkiye’de hızla teşkilatlanıyoruz. 50 ilde ve 370 ilçede teşkilatlandık. Merkez sağda yaşanan bir boşluk var. İşte Doğru parti merkez sağı toplamaya ve tekrar eski gücüne kavuşması için geliyor. Genel başkanımız ilk kongrede aday olmayacağını ve henüz ismi açıklanmayan Genç bir siyasetçiye Genel Başkanlık görevini teslim edeceğini açıklamıştır. İnşallah partimiz her geçen gün güçlenecektir. Allah yolumuzu açık eylesin” Dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=