Lütfen bekleyin..



Suça sürüklenen 16 çocuk yuvaya teslim edildi

10 Kasım 2020, 15:33 - Okunma: 740

Batman Polisi çocukların suça karışmasını önlemek için yoğun bir çalışma içinde bulunuyor. Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri son bir ay içinde yaptığı çalışmalarla çeşitli sebeplerden kaynaklı suça sürüklenen veya mağdur olan 16 çocuğun daha güvenli bir ortamda yaşayabilmesi için Çocuk yuvasına teslim etti.

38 AİLEYE 7 BİN TL PARA CEZASI
Yine Polis ekipleri İstismara açık bir şekilde sokaklarda, kavşaklarda çalıştırılan, dilendirilen çocukları korumak, çocukların bu şekilde çalıştırılmasına engel olmak amacıyla 38 çocuğun ailesine toplamda 7.106TL idari para cezası uyguladı. Öte yandan 2020 Ekim ayı sonu itibariyle (236)  kayıp çocuk için müracaatta bulunulmuş, kayıp durumda olan çocuklardan (235)’i bulunup ailesine teslim edilirken (1) kayıp çocuğu arama çalışmaları titizlikle sürüyor.
OKUL ÖNLERİNDE YOĞUN ÖNLEM 
Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri Eğitim Öğretim döneminin başlamasıyla Okul Mobil Ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen denetimlerde Okul ve çevresinde şüphe arz eden (375) şahıs ve (31) araç sorgusu yapılırken, bazı şahısların çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıktı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=