Lütfen bekleyin..



Misiad; “Batman yatırımcıların gözdesidir”

09 Kasım 2020, 17:24 - Okunma: 1497

MİSİAD Batman Şube Başkanı Namet Hisretoğlu beraberinde başkan yardımcısı Emre Önlü ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ekibiyle birlikte Batman’ın aktif ve başarılı ve sorunlara duyarlı başkanlarından olan Hisretoğlu gazete sahibimiz Nimet Dal’ı ofisinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 2 yıldır Batman’da kurulmasına rağmen her kesimden ve toplumdan ilgi gören MİSİAD Türkiye genelinde 81 ilde

teşkilatlanmış durumda.

“İL YÖNETİCİLERİNİ DESTEKLİYORUZ”

Batman’da Sosyal ve iş alanında yapılan çalışmalarda duyarlı bir dernek olan MİSİAD Şube Başkanı Namet Hisretoğlu İl yöneticileri Vali ve Belediye başkan vekili Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve diğer kurum idarecilerinin kente yaptıkları çalışmalardan oldukça memnun olduklarını dile getirerek Batman halkına ve hizmete yönelik yapılan çalışmaları desteklediklerini belirtti. 


ONLARCA İŞ ADAMI YATIRIM İÇİN HAZIR BEKLİYOR
Bölgede ilk kurulmalarına rağmen Batman halkının gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür eden Başkan Hisretoğlu “ Amacımız Batmanımıza yeni iş adamlarımızı getirebilmek. Sayın Valimizin OSB’nin büyütülmesi için yoğun çabasını takdir ediyoruz. Yatırımcılarımızla yakından ilgileniyorlar. Memleketimize hizmet edebilmek için işlere yetişemiyor. Ancak ufak kamulaştırma sorunları nedeniyle kentimiz ne yazık ki OSB’de gelişemiyor. OSB’de 72 yeni parsel faaliyete girsin yatırımlarımız sırada bekliyor. Tekstil yatırımcılarıyla birlikte uzun dönemdir yatırımlar üzerinde konuşuyoruz. Onları Batman’a davet ettik. OSB’de yer açıldığı takdirde onlarca yatırımcımız sırada bekliyor. Yine İstanbul’da Çalık Holdingle yatırımlar için bağlantılar kurduk. Toplum olarak bizlerde il yöneticilerimizin yanındayız. Makam ve mevkiler geçicidir. Bizler MİSİAD olarak hizmet ve birlik beraberlik anlayışlıyla yola çıktık. Bu hizmet ekip işidir. MİSİAD Batman’daki kurum ve kuruluşlarla iç içe ve birliktedir. Geçtiğimiz aylarda Genel merkez heyetiyle birlikte yurt dışına bir iş ziyareti gerçekleştirdik. Yapılan görüşmeler neticesinde Belçika ile 3.8 Milyar Euroluk bir iş hacmi anlaşması gerçekleştirdik. Yine Nepal’de ilk Türk bayrağını dalgalandıran MİSİAD derneğimiz olmuştur. Batman halkımızın ve iş dünyasının derneğimize gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=