Lütfen bekleyin..



Üniversite ile DEDAŞ arasında istihdam anlaşması

06 Kasım 2020, 13:01 - Okunma: 1118

Batman Üniversitesi ile Dicle Elektrik arasında imzalanan protokolle, iki kurum arasında bilimsel ve teknolojik konularda iş birliğinin güçlendirilmesi amaçlanıyor. Batman Üniversitesi ile Dicle Elektrik arasında iş birliği protokolü imzalandı. Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ile

Dicle Elektrik Genel Müdürü Yaşar Arvas arasında imzalanan anlaşmayla, iki kurum arasında bilimsel ve teknolojik konularda iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
İSTİHDAM GARANTİLİ İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI
Protokol, bilimsel veya teknolojik araştırmalara yönelik projeler, birlikte gerçekleştirilecek projelere dayalı makale ve bildiriler, üniversiteye ulusal veya uluslararası düzeyde deney yeteneği kazandıracak altyapı çalışmaları, öğretim üyelerinin Dicle Elektrik’te yapacakları danışmanlıklar. Lisansüstü işbirliğine yönelik çalışmalar, Öğrencilerin Dicle Elektrik’te deneyim kazanmalarına yönelik çalışmalar, Üniversite ile Dicle Elektrik arasında karşılıklı eğitim, seminer, konferans ve tanıtım etkinlikleri gibi alanlarda işbirliğini kapsıyor.

İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Üniversitesi’nin mühendislik misyonu ile kurulmuş bir üniversite olduğuna dikkat çekerek, yapılan protokol ile Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin kendi üniversitelerine bazı öncelikler tanıyacağını söyledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=