Lütfen bekleyin..



Muhtar Çelik “Mahallenin trafik sorunu çözülmelidir”

06 Kasım 2020, 13:24 - Okunma: 1170

Batman’ın en gözde semtlerinden olan Gap Mahallesinde yaşanan Trafik sorununa çözüm bekleniyor. Gap Mahallesinin genç ve çalışkan Muhtarı Mehmet Çelik Vatandaşın taleplerine yetişmek için büyük bir gayret sarf ederken, mahallede yaşanan trafik sorunun da çözülmesi için yetkililerle görüşmelerini sürdürüyor. Mahallede 3. dönemdir Muhtarlık yapan ve 20 bin nüfusa hizmet veren Kentin sevilen

muhtarlarından Mehmet Çelik’e yaptığımız ziyarette mahallede yaşanan sorunlara dikkat çekti.
TRAFİK BAZI CADDELERDE KİTLENİYOR
Muhtar Mehmet Çelik gazetemize yaptığı açıklamada “Mahallenin en büyük sıkıntısı trafik sorunudur. Gap mahallesinde 2504 ile 2510 sokak arasında gidiş geliş olduğu için hele hele öğleden sonra çok sıkıntı oluyor. Buranın tek yöne çevrilmesi için bir çalışmamız vardı.  Sorunu Belediye ulaştırma müdürü Veysi beye de ilettik.  Çünkü bizim mahalle Batman’ın en gözde mahallesidir. Mahallemizde cafeler, Lüks siteler yoğunlaştı. İş merkezleri lokantalar yoğunlaştı.  Öte yandan Vatandaş Diyarbakır caddesinde tur atmak veya alışveriş etmek için arabasını Gap Mahallesine park ediyor. Resmi kurumda işi olan alışverişe giden oto parkını burada yapıyor. Caddelerde ciddi sıkışıklık var. Tam bir trafik keşmekeşliği yaşanıyor.  Park konusunda ciddi bir sıkıntı yaşıyoruz.  En büyük sıkıntıda Milli Eğitim Müdürlüğünün önünde bulunan sokağın trafiğe kapatılması ve oto park yapılması. Çünkü o cadde üzerinde ciddi bir yoğunluk var. Bozo  Goldende 250 işyeri var. Bunların hepsi araçlarını otoparka VEYA  SOKAĞA park ediyor.

Ama o caddenin tek yön olması nedeniyle yetersiz kalıyor. Mesai bittiği zaman araçların beraber çıkması nedeniyle vatandaş sıkıntı yaşıyor. Trafik kitleniyor. O sokağın Bozooğulları ışığına denk geldiği için tıkanma oluyor. Bu soruna çözüm bulunmasını istiyoruz. Mahalleye otopark yapılması lazım. Kimi zaman trafikte 1 saat bekleniyor. Mahallemizde Vatandaşın talepleri çok, elimizden geldiğince taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu krizden dolayı vatandaşın hem maddi hemde manevi olarak talepleri var. Talepleri ilgili yerlere aktarıyoruz. Çözmeye azami gayret sarf ediyoruz. Mahallemizde Taziye evi inşaatında kaba inşaatı bitti ve duvarlar örüldü. Pandemiden dolayı inşaatta durma oldu. Ama inşallah en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine alacağız. Sayın Valimiz ve Belediye Başkan vekilimiz Hulusi Şahin’in taleplerimize karşı ciddi bir ilgisi var. Yakından ilgileniyor. Sayın Valimizden memnunuz. Kendisine ilettiğimiz vatandaşın sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Kentimize hizmet etmeye çalışıyor.  İnşallah Mahallede yaşanan Trafik sorunu da bir an önce çözülür.” Dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=