Lütfen bekleyin..



Cinayet Zanlısı yakalandı

01 Kasım 2020, 13:44 - Okunma: 2239

Hafta sonu kentin en işlek caddesi olan Diyarbakır Caddesi üzerinde yaşanan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçak ve satırlı cinayeti işleyen zanlı E.E (33) Polis’in başarılı operasyonuyla kısa sürede Diyarbakır’da yakalandı. Polis ekipleri tarafından bugün mahkemeye çıkarıldı. Turgut Özal Bulvarı üzerinde bir iş merkezinde yaşanan tartışma sonrası aralarında husumet olan iki

 kişi arasında kovalamaca yaşandı. Polis tarafından yakalanan zanlı yanında taşıdığı satır ve bıçakla Erkan Genç (35) isimli şahsa satır ve bıçakla saldırarak sığındığı işyerinde de tekrar insanların gözü önünde vahşice satırlayarak olay yerinden kaçmıştı. Feci olay sonrasında talihsiz genç yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay güvenlik kemaralarına da yansıdı. Bölge hastanesinde yapılan Otopsinin ardından cenaze yakınlarına teslim edilerek akşam saatlerinde toprağa verildi. Kan donduran cinayet, polis ekipleri tarafından çok yönlü araştırılıyor. Akparti Batman Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç’in ağabeyi olan Erkan Genç İçin Başta Akparti camiasından olmak üzere toplumun geniş kesiminden başsağlığı dilekleri sosyal medyadan paylaşıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=