Lütfen bekleyin..



Sosyal Yardımlaşma vakfına modern bina

27 Ekim 2020, 15:38 - Okunma: 2568

Son dönemde Batman’da yapılan kamu yatırımları örnek mimarileriyle dikkat çekerken, Güneykent mahallesine yapılan SYDV binası da göz kamaştırıyor. Batman’da Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı için yapılan bina inşaatı tamamlandı. 3 bin metrekare kapalı alan ve Avrupa mimarisinin uygulandığı Modern bina Bölgede ilk olma özelliğini taşıyor.

5 AY GİBİ KISA BİR SÜREDE TAMAMLANDI

Güneykent, Petrol kent ve Seyitler Mahallesinin ortasında Güneykent Aile sağlığı merkezi yanında 4,5 ay gibi kısa bire sürede 6FN A.Ş. firması sahibi yüklenici Faik Nasıroğlu tarafından inşaatı 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan modern binanın geçici kabulünün bu hafta içinde yapılması bekleniyor. Binada İnşaat tamamlanırken, kalan peyzaj ve çevre düzenlemesi de firma tarafından titizlikle yürütülüyor. Batman’da binlerce vatandaşın faydalandığı SYDV binasının faaliyete girmesiyle dar gelirli vatandaşlar rahat bir nefes alacak. Kentin en yoğun kurumlarında olan Sosyal yardımlaşmaya kazandırılan 4 katlı geniş ve ferah yeni binanın 1 ayda faaliyete geçmesi bekleniyor. Ziya Gökalp mahallesinde faaliyet gösteren eski binada taşınma işlemlerinin kısa sürede başlayarak Modern binada hizmet verileceği belirtildi.


Vali Hulusi Şahin’in talimatıyla Batman’a kazandırılan SYDV binasının inşaatını tamamlayan Müteahhit Faik Nasıroğlu geçici kabul aşamasında olduklarını belirterek 1 yıl yapım süresi bulunan binayı 5 ay gibi kısa bir sürede modern binasıyla tamamlayıp vatandaşın hizmetine sunmak için kuruma teslim edeceklerini belirtti. 
25 YILLIK İNŞAAT TECRÜBESİ
25 yılı aşkındır inşaat sektöründe olan 6 FN A.Ş. firma sahibi İş adamı Faik Nasıroğlu tarafından Batman’da daha önce Huzur mahallesi itfaiye birimi yanında 20+20 ilköğretim ve ortaokul, Gercüş ilçe emniyet amirliği ve Çamlıca İlköğretim okullarının inşaatıda zamanından önce tamamlanarak kurumlara teslim edildi. 6FN A.Ş.’nin Türkiye genelinde de yaptığı kamu kurum inşaatları da bulunuyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=