Lütfen bekleyin..



MHP Hasankeyf İlçe Başkanlığı açıldı

25 Ekim 2020, 14:24 - Okunma: 1402

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir’in sürpriz bir şekilde atamasını yaptığı Hasankeyf MHP İlçe Başkanı Ahmet Akdeniz, partisinin idari binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa MHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Arzu Erdem, MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, MHP Hasankeyf İlçe Başkanı Ahmet Akdeniz, bölgedeki il ve ilçe başkanları,

 yönetimleri, MHP üyeleri ve İlçe halkı katılım sağladı. Sahil kenti Hasankeyf İlçe Başkanlığı’nın kendileri için özel bir yeri olduğunu belirten Milletvekili Arzu Erdem; “İlçe Başkanlığımız hayırlı ve uğurlu olsun. Tüm ilçe sakinlerimizi Milliyetçi Hareket Partisi’ne üye olmaya ve partimizin çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum. MHP’nin Güneydoğu’da doğru isimlerle yürümesi bizleri her geçen gün güçlendiriyor. Batman, Diyarbakır ve Siirt illerimiz emin ellerde.” dedi.  


Batman’ın gönüllü vekili olduğunu belirten Milletvekili Erdem Batman’ı yakından takip ettiğini ve 15 Kasım 2020 tarihinde yapılacak olan İl Başkanlığı Kongresine de katılacağını belirtti.  Öte yandan Milletvekili Erdem Batman ve Hasankeyf’te esnaf ziyaretleri de yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=