Lütfen bekleyin..



Başkan Müjdeci “Deva Partisi bir umuttur”

22 Ekim 2020, 16:53 - Okunma: 1412

Deva Partisi İl Başkanı Melik Müjdeci beraberinde Merkez İlçe Başkanı Şehmuz Yılmaz ve Parti yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ile gazetemizi ziyaret ettiler. Gazete sahibimiz Nimet Dal ile görüşen Başkan Müjdeci Deva Partisi olarak Batman’da yapacakları çalışmalar ve ülke gündemiyle ilgili istişarelerde bulundu. Geçtiğimiz hafta yapılan

 il kongresine gösterilen yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını açıklayan Başkan Müjdeci hedeflerini açıkladı. 
‘SORUNLARI DEMOKRASİ RUHUYLA ÇÖZECEĞİZ’
Batman’da hızla teşkilatlanmaya giden Deva Partisi yarın seçime girecek gibi erken bir seçime hazır olduklarını belirterek parti binasında vatandaşları ağırlamaya başladıklarını belirtti. Pazartesi gününden itibaren Valilik yanında bulunan Deva Partisi il binasının hazır hale geleceğini vurgulayan Başkan Müjdeci iktidara talip olduklarını belirterek kendilerini 
başka bir partinin alternatifi olarak görmediklerini söyleyerek Ülkenin sorunlarını yakından bildiklerini ve iktidara geldiklerinde tüm sorunları demokrasi ruhuyla çözecekleri mesajını verdi. Başkan Müjdeci ziyaretinde Gazete sahibimiz Nimet Dal’ın şahsında 21 Ekim gazeteciler gününü kutlarken, Kongre için teşekkür turlarına başladıklarını açıkladı. 
Güçlü bir ekiple yola çıktıklarını açıklayan Başkan Müjdeci her kesimden partilerine yoğun bir ilgi olduğunu belirterek bunun bilincinde olduklarını ve demokrasi ruhuyla vatandaşlara hizmet edeceklerini açıkladı. 


‘PARTİMİZİ HERKESİM KUCAKLIYOR’
Başkan Müjdeci “ Batman’da herkes partimizi kucaklıyor. Partili partisiz tüm partilerin tabanı bize teveccühle bakıyor. Biz bu teveccühün gereğini yerine getirmemiz lazım. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Hamdolsoun teşkilatımızla birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum. Ülkenin Demokrasiye, kardeşliğe ve refaha ihtiyacı var. Herkes ülkenin bu durumundan rahatsız. İnşallah Deva partisi olarak ilk yapılacak seçimde iktidara gelerek tüm sorunları elbirliğiyle çözeceğiz. Deva partisi bir Umuttur. Batman olarak önümüzde yapılacak olan erken bir seçime hazırız. Seçime katılma yeterliliğine sahibiz. İl binasında vatandaşlarımızı ağırlamaya hazırız. Tüm vatandaşlara kapımız açık.” Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=